FORENINGSPORTAL Foreninger i Midtre Gauldal

Julegrantenning 1.søndag i advent

Julegrantenningen starter med fakkeltog fra Domussentret på Støren opp til Midtre Gauldal sykehjem. Fakkeltoget ledes av hest med slede. Dette skaper julestemning for de fleste. Julegrana tennes ved sykehjemmet slik at også beboerne der kan få glede av arrangementet. Utenfor sykehjemmet blir det underholdning, og servering av gløgg og pepperkaker. Kom og få julestemning sammen med oss.

Julegrantenning er en tradisjon i Norge og skjer 1.søndag i advent. Julegrantenningen på Støren starter som nevnt med fakkeltog som ledes av hest med slede fra Domussentret. Når toget ankommer Midtre Gauldal sykehjem samles alle sammen og tenner julegrana til sang og julestemning. Nissen har alltid husket på de håpefulle barna og kommet med pose med hemmelig innhold. 

Det er gratis servering av gløgg og pepperkaker til alle som kommer. I tillegg er det servering og underholdning inne på sykehjemmet for beboerne og besøkende som er der. 

Dette er et av arrangementene frivilligsentralen koordinerer med god hjelp fra lokalt næringsliv. 

Julegrantenningen vil bli annonsert i media og på facebook-siden til Midtre Gauldal Frivilligsentral. Om du har spørsmål er det bare å ta kontakt med oss på tlf: 412 11427

Søn 27.11.2022
15:30 - 17:00
Støren Sykehjem
Del på

Nyttige lenker

Kontakt

Sosiale media

2022 © Foreningsportal