FORENINGSPORTAL Foreninger i Midtre Gauldal

Lunsjprat

Lunsjprat er en møteplass for mennesker fra forskjellige nasjonaliteter som vil trene på det norsk språket. I samarbeid med voksenopplæringen og elevene i psykologi på studiespesialisering ved Gauldal Videregående skole, og frivillige trenes det på å snakke med mennesker fra alle nasjonaliteter. Lunsjprat foregår i 2.egt hos Midtre Gauldal Folkebibliotek, mellom kl. 11.45 - 12.25.

Hit kommer mennesker fra hele verden, i alle aldersgrupper for å trene på det norske språket. For å kommunisere med andre, gjøre seg forstått og forstå er det viktig å snakke språket i det landet en bor. Derfor er det fint å ha en møteplass der en kan snakke med andre slik at en kan øve på språket. Lunsjprat er en trivelig møteplass. Spørsmål rettes til tlf: 412 11427

Man 05.12.2022
2.egt, Midtre Gauldal Folkebibliotek